yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yüzının zahir olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde mevcut insanların ve özge cıvıl cıvılların yangın yahut rastgele bir evgin durum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, örgülması mecburi, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada nokta almaktadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya harbi ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara yakışır şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, autarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Bapnın estetik binası ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın ve müstacel manzara anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da ifade edilen bu kanat bazı modellerde olağan kapı koluna nazir. 

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, yararlanma amacına ve daire adetsına göre ayrımlılık gösterebilir. Yangın Kapısı Horda, farklı tipteki binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

 Kuruluşnın eş merdivenlerinin yangın ve vesair müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye fiillemleri seri bir biçimde konstrüksiyonlabilir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kaçış ciğerin kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkı basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki bünyelarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir acil durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan çekiştirmek zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara doğrudan erişmeleri muhtevain lazım tedbirler alınır.

Yangın merdivenleri, özge katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu kapılar yangın durumunda otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page