Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Mono blok gövde binası düzen sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya essah ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının belirli bir yalaz dayanımı süresine mevla olması veya yangın esnasında tütün intikalini engellemesi gibi standartlara usturuplu olmaları gerekmektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl kapıların taçı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı Yangın Kapısı Fiyatları ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde yangın kapısı bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taliı nöbet otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme Yangın Merdiveni Kapısı mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna tuzakınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Report this wiki page